BEHANDELINGEN

Jouw gezondheid zou een hoofdprioriteit moeten zijn, dus zorg ervoor dat je er de nodige aandacht aan besteedt. Ik help je op weg en begeleid je totdat je al jouw gezonde doelen hebt bereikt. Of je nu gewicht wilt verliezen of je diabetes onder controle wilt houden, er zijn zoveel verschillende manieren waarop ik je kan helpen. Bekijk hieronder de aangeboden behandelingen en aarzel niet om contact op te nemen indien je nog met vragen zit.

Green Goodness
Bowl of Grains
On the Scales

DIEETBEHANDELING BIJ DIABETES MELLITUS 

Afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen rondom het diabetes dieet. De adviezen zijn veranderd en vragen een op maat gemaakt plan. Ben je net een nieuwe diabeet of heb je het al jaren en gebruik je insuline? Je word vanuit de huisartsenpraktijk begeleid. Ik werk samen met een aantal huisartsenpraktijken in Schiedam op het gebied van diabetes. Wil jij een op maat gemaakt advies en ben jij doorverwezen door een huisarts in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis neem dan contact op over de begeleidingsmogelijkheden.

FODMAP DIEET BIJ PRIKKELBARE DARM SYNDROOM

Ik ben al jaren gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten met het prikkelbare darm syndroom. In het begin deed ik dat vooral met voedingsadviezen waarin ik veel aandacht besteedde aan de vezels. Tegenwoordig besteedt ik nog steeds veel aandacht aan gezonde voeding en vezel samenstelling ervan maar ook aan voedsel intoleranties. Ik heb vooral veel ervaring met het begeleiden van het Fodmap dieet.

DIEETBEHANDELING BIJ OBESITAS

Al vele jaren behandel ik cliënten met obesitas. Jaren lang diëten en jojoën eisen hun tol. Ik merk dat mensen vast lopen en daardoor ook onvolwaardig eetpatroon hebben. Meerdere diëten volgen zorgt voor verwarring.
Moet ik nu koolhydraat arm eten of intermitted fasting doen? Ik help je graag met de voeding of het dieet wat bij jou past. Daarnaast besteedt ik aandacht aan je gedrag zowel je eetgedrag als je beweeggedrag zijn voor mij belangrijke onderdelen om het succes op lange termijn vast te houden.